10 Temmuz 2013 Çarşamba

DERMOKOZMETİK KONUSUNDA UZMAN KURULUŞ NARECZA.COM



Merhaba arkadaşlar sizleri dermokozmetik konusunda uzman bir firmayla tanıştırmak istiyorum.Narecza.com
Firmamızda kozmetikten cilt bakımına parfümden ağız ve diş sağlığı ürünlerine makyaj ürünlerinden güneş koruyuculara kadar birçok ürün bulmanız mümkün..

Firmamızda bulunan ürünlerin bazılarını kısaca tanıyalım isterseniz..

DDF markası uzun yıllardır akne giderici ve cilt bakım ürünlerinin sunulduğu bir sistem.Dermotologlar tarafından test edilip onaylanmıştır.Firmamızın sayfasından bu ürünlere aşağıdaki linkten sahip olabilirsiniz..

-->> http://www.narecza.com/DDF,LA_1920-3.html



Neostrata ile cildiniz yeniden canlılık kazanır.Cildinizdeki lekeler son bulur.Göz çevrenizdeki kırışıklıklardan kolayca kurtulursunuz..
Bu ürüne sahip olmak için -->> http://www.narecza.com/Neostrata,LA_1832-3.html




Dr.Murad kullanıcılarının ve hastalarının ihtiyaçlarından esinlenerek geliştirdiği ürünleriyle cilt problemlerini gidermeye, cilt sağlığını en iyi seviyeye taşımaya ve görünür kusurları kapatmaya yardımcı oluyor...
Bu ürüne sahip olmak için sitemizin linki -->> http://www.narecza.com/Dr-Murad,LA_1900-3.html


Avene termal su içeren maskesiyle yüzünüzde rahatlatma sağlayan  daha sonrası cilt bakım kremleriyle cildinizdeki mat görüntüyü gideren ürünleriyle avene firmamızda sizlerin beğeni ve satışına sunulmuştur..

-->> http://www.narecza.com/Avene,LA_615-3.html

Bioderma hassas ciltler için özel olarak üretilmiş formülüyle cildinize zarar vermeden ışıldamasına rahatlamasına ve parlamasına ve güneşten korunmasına öncelik kazandırır..

 Ürüne sahip olmak için -->> http://www.narecza.com/Bioderma,LA_1843-3.html






Ürünlerimizden sonra sizlere DermoTv'dende bahsetmek istiyorum..Dermotv'de dermokozmetik alanında binlerce video bulunmaktadır.Bayanlara yönelik makyaj, cilt bakım ile ilgili dünyaca ünlü doktorlar tarafından hazırlanmış Türkçe alt yazılı şeklinde sizlerin izleniminize sunulmuştur.Dermotv Bir Narecza projesidir.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınızı bekliyorum...