14 Eylül 2010 Salı

Kostümcüm İle 2. Kampanyam(KAMPANYAMIZ BİTMİŞTİR)





Kostümcüm ile 2. kampanyamız başlıyor.İlkinde kazanamayan arkadaşlar üzülmeyin.Şuanki vereceğimiz hediye çok cici çok şeker.Tam çocuklarınıza layık bir hediye.Eğer kostümcüm sitesini gezmediyseniz gezip incelemenizi öneririm,sitede birbirinden güzel birbirinden şık birbirinden komik kostümler,maskeler,şaka malzemeleri,peruklar,gözlükler ve daha neler neler bulabilirsiniz..

Kostümcüm Şirket Bilgileri
Tel:
+90 212 697 80 80
Fax:
+90 212 696 05 05

Mehmet Akif Mah. Gürler Sk.No:13 34303 İkitelli/İstanbul (Basın Ekspress Yolu Eski Star Binası Yan Sokağı,212 AVM Karşı Cad.)

HEDİYEMİİZZZZ ==> ARI KOSTÜMÜ


Çocuklarımızın çok seveceği hatta bayılacağı bir kostüm.Eminimki bu kostümle çocuklarınızı görmek sizinde çok hoşunuza gidecek.Bu hediyemiz şanslı 2 Kişiye gidecek.

Kampanya Şartlarımız:

**İzleyicim olamayanların izleyicim olması


**http://www.kostumcum.com/ sitesine üye olmanız ve beğendiğiniz bir ürüne yorum yapmak ve bu linki buradaki yorumunuzda üye adınızla birlikte belirtmek

**
Kampanyamızı face yada bloğunuzda duyurup duyuru linkinizi yorumunuzda belirtmeniz.

**http://www.facebook.com/kostumcum
http://www.twitter.com/kostumcum
http://www.friendfeed.com/kostumcum

sayfalarımızdan herhangi birine katılmanız.

Kampanyamız 15 gün sürecektir.Son katılım 29 Eylül gecesi bitecektir.Kazanan kişileri 30 Eylülde buradan duyuracağım.Kargo ücreti firmamız tarafından karşılanacaktır.Hepinize bol şans..

KAZANANLAR

preason


ve

ılgazlı_ılgaz



Paylaş